Načini isporuke

Dostava na Vaša vrata...


Uslovi dostave:

Dostava se vrši putem dostavne službe City Express koja obavlja usluge transporta. Okvirni rok isporuke je 1-3 radna dana.

Cena usluge dostave je 380 dinara sa pdv-om za teritoriju cele Srbije. Za porudžbine preko 15.000,00 din, dostava je besplatna.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.


Ostali uslovi dostave:

Proizvodi će biti zapakovani tako da uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja robe potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

Ako imate pitanja ili želju da proverite gde se nalazi vaša pošiljka ili imate reklamacije na dostavu molimo vas da pošaljite email na adresu office@tehnoducan.rs.