Načini plaćanja

TehnoDućan nudi više vrsta plaćanja preko webshopa:


1. Plaćanje preko žiro računa:

Nakon porudžbine preko webshop-a dobićete e-mail ponudu sa podacima o plaćanju. Uplatu iznosa označenog na ponudi možete izvršiti virmanom (uplatnicom) u najbližoj pošti ili banci ili posredstvom internet bankarstva:

Svrha plaćanja:

Kupovina posredstvom portala www.tehnoducan.rs

Naziv primaoca:

TehnoDućan d.o.o. Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 73

11070 Novi Beograd

Žiro račun Banca Intesa a.d.: 160-383259-40

Poziv na broj je označen na ponudi koji ste prethodno dobili na e-mail prilikom porudžbine, uz koji možete dodati datum kupovine u obliku: 25012020.


2. Plaćanje pouzećem:

TehnoDućan je za Vas omogućio plaćanje prilikom dostave preko kurirske službe City Express. Prilikom dostave, dostavljaču plaćate gotovinom iznos koji je naznačen na računu. Ukoliko Vas dostavljač ne pronađe na dostavnoj adresi, pokušaće još jednom da vam dostavi pošiljku o čemu će Vas obavestiti. Cena dostave je 380,00 din sa PDV-om i cena je direktno povezana sa porudžbinom bez obzira na broj, težinu ili veličinu artikala i bez obzira u kom delu Srbije bez Kosova se dostava vrši.


3. Plaćanje platnim karticama online
:

U saradnji sa Banca Intesa, TehnoDućan je za Vas omogućio jednostavno i bezbedno plaćanje platnim karticama. Porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama MasterCard, VISA, Maestro, Dina ili American Express koje podržavaju plaćanje preko Interneta. Ukoliko odaberete opciju plaćanja platnim karticama, naš sajt će Vas preusmeriti na platformu Banca Intesa-e, gde ćete izvršiti unos podataka sa Vaše platne kartice. Na taj način možete platiti kompletan iznos porudžbine i eventualnih troškova dostave.


Za sve porudžbine preko 15.000,00 din, dostava je besplatna.