Urbanista Los Angeles solarne slušalice

22. mart 2022.


BESKONAČNA ENERGIJA

Revolucionarna tehnologija inspirisana prirodnim principom fotosinteze. Los Angeles slušalice se napajaju putem Powerfoyle™ solarnih ćelija. Powerfoyle transformiše sve oblike svetlosti u čistu, beskrajnu energiju.


BESKONAČNO SLUŠANJE

Prvi put ikada možete doživeti gotovo neograničeno slušanje. Slušalice Los Angeles se neprestano pune kad god su izložene svetlosti, bilo na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Što je svetlo jače, to je bolje. Ove slušalice vam pružaju gotovo beskonačno vreme za slušanje muzike.

BESKONAČNO PONIŠTAVANJE BUKE

Blokirajte spoljašnji svet i prilagodite se trenutku hibridnim aktivnim uklanjanjem buke (ANC). Samo jednim pritiskom na dugme trenutno se izoluje i poništava ambijentalna buka, tako da možete uživati u svom zvuku bez prekida. Takođe možete da uključite režim ambijentalnog zvuka, tako da ostanete svesni važnih okolnih zvukova.

BESKONAČNA SLOBODA

Bežični dizajn Los Angeles slušalica vam pruža slobodu i kontrolu. Zahvaljujući funkciji detekcije na uhu muzika se zaustavlja kada se slušalice skinu i ponovo se pokreće onog trenutka kada slušalice vratite na glavu.

Ostale vesti

iotspot - smart platforma za organizaciju radnih mesta - Next generation office.
13. mart 2022.
Belkin International, Inc. nudi širok spektar inovativnih proizvoda dizajniranih da korisnicima računara i potrošačke elektronike.
18. februar 2022.
WAVE-101 je dizajniran za jednostavno prebacivanje ekrana sa iOS®, Android™, Mac®, Chromebook™ i Windows® uređaja.
17. januar 2022.