Novo - Belkin na našem tržištu

18. februar 2022.


Belkin International, Inc. nudi širok spektar inovativnih proizvoda dizajniranih da korisnicima računara i potrošačke elektronike omogući izuzetno korisničko iskustvo i besprekornu integraciju uređaja i opreme u domovima, kancelarijama i automobilima. Belkin kompanija je osnovana u Kaliforniji 1983. godine i priznati je globalni lider u rešenjima za komunikaciju, a od svog osnivanja doživela je 25 uzastopnih godina dinamičnog rasta i razvoja. Posvećena značajnim iskoracima u oblastima istraživanja, razvoja i dizajna, prepoznata je među svojim korisnicima kao kompanija čiji proizvodi upotpunjuju osećaj za stil svakog pojedinca u svakoj prilici.

Raznolik i dalekosežan miks proizvoda uključuje nagrađivane inovacije za mrežna rešenja jednostavna za korišćenje, praktične dodatke za mobilne uređaje, kao što su iPod®, iPhone™, iPad®, laptopove renomiranih svetskih proizvođača, kao i proizvode za uštedu energije.

Belkin takođe nudi rešenja poslovne klase koja uključuju KVM svičeve, LCD konzole, stalke i kućišta. Takođe je razvio vodeće inovacije u industriji, koje su cenili i partneri i krajnji korisnici zbog njihove pouzdanosti, profesionalne usluge prema korisnicima i garancije kvaliteta.

Belkin je dobitnik mnogih nagrada za inovativna rešenja, uključujući i ovogodišnji CES Innovation Award za Soundform slušalice sa eliminacijom buke iz neposrednog okruženja, kao i za držač mobilnog telefona sa Face Tracking tehnologijom koji ima mogućnost prepoznavanja i praćenja vašeg lica u krugu od 360º.

Grupe Belkin proizvoda:
- Punjači za mobilne telefone - bežični-magnetni i direkni
- Eksterne baterije
- Zaštitna stakla za mobilne telefone
- Dodaci za iPhone uređaje
- Slušalice
- Zvučnici
- Kablovi i adapteri (USB, za mobilne telefone, HDMI...)
- Dock station i Hub-ovi
- Pametni uređaji za kuću
- Ruteri
- Produžni kablovi i prenaponska zaštita

Ostale vesti

Prve na svetu solarne bežične slušalice koje se same pune.
22. mart 2022.
iotspot - smart platforma za organizaciju radnih mesta - Next generation office.
13. mart 2022.
WAVE-101 je dizajniran za jednostavno prebacivanje ekrana sa iOS®, Android™, Mac®, Chromebook™ i Windows® uređaja.
17. januar 2022.