Atlona AT-WAVE-101 - bežična platforma za prezentacije

17. januar 2022.


Atlona AT-WAVE-101, platforma za bežične prezentacije, je svestrano rešenje za brzo i lako deljenje sadržaja istovremeno sa četiri laptopa ili mobilna uređaja. WAVE-101 je dizajniran za jednostavno prebacivanje ekrana sa iOS®, Android™, Mac®, Chromebook™ i Windows® uređaja. Takođe služi kao idealna nadogradnja na novi ili postojeći sistem koji zahteva bežični BYOD (Bring your own device), prenose uživo, digitalne signalizacije, audio reprodukciju kao i još mnogo toga.

AT-WAVE-101 (Wireless Audio Visual Environment) je sistem za prezentaciju dizajniran za jednostavnu bežičnu saradnju više prezentera istovremeno, sa sveobuhvatnim skupom funkcija za AV integraciju, mrežnu bezbednost, reprodukciju medija i ostalih naprednih mogućnosti.

Za otvorene prostore

WAVE-101 omogućava da četiri osobe istovremeno dele sadržaj sa svojih uređaja. To je odlična dopuna rastućem trendu obezbeđivanja otvorenih prostora za okupljanje gde kolege ili studenti mogu da koriste ovaj uređaj za neformalne sastanke ili saradnju.


Za učionice

WAVE-101 omogućava da više učenika dele svoje ekrane, pri čemu predavač kontroliše prezentaciju kroz posebno dizajniran moderatorski režim. Ovaj uređaj takođe može da se koristi da unapredi nastavu sa lokalnim medijima ili reprodukciju YouTube sadržaja i dopre do udaljenih učenika prenosom uživo preko YouTube-a.


Za sastanke

Prilikom novih instalacija, WAVE-101 sa odgovarajućim ekranom pruža jednostavno, ali efikasno rešenje za AV integraciju za prezentatore koji mogu da dele sadržaje direktno sa svojih mobilnih uređaja. Za postojeće AV sisteme, WAVE-101 nudi idealnu priliku za nadogradnju dodavanjem bežičnog AV-a i mnogih drugih mogućnosti kao što je reprodukcija digitalnih signala.

Ostale vesti

Prve na svetu solarne bežične slušalice koje se same pune.
22. mart 2022.
iotspot - smart platforma za organizaciju radnih mesta - Next generation office.
13. mart 2022.
Belkin International, Inc. nudi širok spektar inovativnih proizvoda dizajniranih da korisnicima računara i potrošačke elektronike.
18. februar 2022.